Drammen Oprijwagen Compleet met Roosters en dubbel knikbare oprijdbanen

Oprijwagen opbouw,

Deze opbouwen zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoer van (rups)kranen, landbouwwerktuigen, hoogwerkers,heftrucks, ect. De hellingshoek kan hierbij minder dan 5 graden bedragen waardoor het vervoeren van b.v. hoogwerker of heftruck een koud kunstje wordt.

Wij kunnen deze opbouwen leveren met een traditioneel aanhaak profiel en losse aluminium oprijbanen, deze worden doorgaans op de laadbak meegenomen, of onder de opbouw gemonteerd indien er voldoende plaats is.

Optioneel kunnen we de opbouwen voorzien van hydraulische oprijbanen, deze worden of op de PTO of op een door ons te monteren powerpack aangesloten. De banen die wij monteren worden door ons in eigen huis ontwikkeld, en zijn voorzien van speciale roosters met het beste tractie materiaal.  Tevens kunnen de banen in iedere gewenste breedte al dan niet met tussenruimte vervaardigt worden. Op verzoek van diverse klanten hebben wij ook een dubbel knikbare uitvoering gemaakt het is met deze uitvoering zelfs mogelijk om in een dock of op een ander voertuig te laden of te lossen.

Het grootste voordeel van de hydraulische banen is dat er zonder inspanning snel gelost of geladen kan worden.

Ook kunnen deze opbouwen  worden uitgerust met tal van door ons ontwikkelde opties. Die het werken met oze opbouwen tot een waar feest maken. Onze leveringen zijn oa met een extra startmogelijkheid, een tankuitrusting compleet met pomp of bijvoorbeeld een afstandsbediende lier om een wagen op de laadbak te trekken.