Laadkleponderhoud & LPK laten uitvoeren bij BOOI

Het leveren en monteren van laadkleppen is geen enkel probleem voor de firma BOOI. Wij zijn hoofddealer van de merken DHollandia en Dautel. Onze monteurs zijn goed opgeleide keurmeesters en beschikken over de nodige kennis welke in dit vakgebied vereist is. Hierdoor zijn wij in staat om ook andere laadklepmerken te onderhouden en te keuren.

In ons bedrijf beschikken wij over een afdeling die speciaal is ingericht voor het monteren, repareren, onderhouden en keuren van laadkleppen.

Bovendien zijn wij in het bezit van een laadklepservicewagen, waarmee onze monteurs u onderweg, snel weer op weg kunnen helpen. Tevens beschikken wij over een dealernetwerk, zodat wij u, bij storing, binnen de kortst mogelijke tijd, van dienst kunnen zijn.

Veel van onze klanten gebruiken de extra service om automatisch, om het half jaar, opgeroepen te worden voor een servicebeurt én de verplichte jaarlijkse laadklepkeuring. Zo blijft de laadklep in optimale conditie. Mocht er toch een probleem voordoen, dan kunnen deze klanten een beroep doen op onze dag- en nachtstoringsdienst voor laadkleppen.